Boek over familiegeschiedenis.
In 2021 verschijnt de inhoud van deze website als boek. Als u geïnformeerd wil worden over de verschijning, stuur dan een mailtje naar onderstaand mail-adres.
Als u nog informatie of foto's van uw tak van de familie heeft zijn die altijd welkom. Ze kunnen nog in het boek opgenomen worden.

Nieuwsbrief
De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe gegevens en soms worden er ook fouten hersteld. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief waarin de voornaamste nieuwe gegevens over de familie vermeld worden. U hoeft dan niet op de website te zoeken of er nog wat nieuws is bijgekomen. Als u deze nieuwsbrief wilt ontvangen, stuur dan even een mailtje.

Reacties en aanvullingen zijn zeer welkom.
Voor reacties, opmerkingen en aanvullingen hou ik me aanbevolen. Om het verhaal zo veel mogelijk compleet te krijgen zijn uw bijdragen zeer welkom. Vooral van de generatie die na ongeveer 1910 geboren is ontbreken nog veel gegevens. Kinderen of kleinkinderen hiervan die informatie hierover naar mij toesturen ben ik zeer dankbaar. Ook oude foto's zijn zeer welkom.

U kunt rechtstreeks mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.